lisassims.blogg.se

Morris // del 3

Kategori: Morris

Jana har blandade känslor inför bröllopet, men hon låtsas inte om den tvivel hon har och låtsas som att allt är normalt, så en möhippa är obligatoriskt! De har inte råd med att hyra en klubb, därför måste de ha den i deras lilla villa, men det blir en bra fest ändå.
Janas bästa kompis Molly hade tyvärr inte möjligheten att dyka upp, och efter allt för många drinkar skickar Jana ett sms till henne som hon kommer ångra i framtiden. Men hon kan inte hindra det, hon är full och kär i sin bästa kompis, och vill att hon ska veta det.
Dagen efter vaknar såklart Jana upp med molande huvudvärk och ånger efter fyllesmset till Molly. "Jag är inte kär, det var bara ett fylle-mistag" säger hon sig själv. Hon möter upp Molly för att reda ut saker och ting. De pratar länge, och Molly säger att hon blev glatt överraskad av smset och att hon har tyckt om Jana ända sedan de träffades.
Det ena leder till det andra...
...och snart är de så fulla av känslor att de flyr till det allmänna badet för att myspysa i duschen. Jana älskar varje sekund av det men kan inte fatta vad hon håller på med, hon är ju otrogen mot Wes!
Kommentera inlägget här: