lisassims.blogg.se

Davies del 5, generation 2

Kategori: PGC: Davies

 
En dag när Elijah är ledig från jobbet och barnen är i skolan (Karina har ingen fast jobb, hon är hemma och skriver böcker istället) bestämmer sig paret för att gå till konstmuseeét, ett ställe dom gillar väldigt mycket, även fast dom tyvärr inte hinner gå dit så ofta. Båda kände sig som två tonåringar när dom kysstes i ett hörn i museét, vilket kändes kul för båda eftersom dom har börjat känna sig äldre och äldre iochmed att deras barn växer upp så snabbt.
 På kvällen bjuder Elijah hem sin mamma. Hon blir tröttare för varje dag som går och Elijah umgås med henne så ofta som möjligt. Som vanligt är musik och konst på schemat, ämnen som ligger nära hjärtat hos båda.
 Dagarna flyter på och tvillingarna Harper och Chloe börjar utveckla olika personligheter. Chloe gillar att ta plats och leka högljutt. Hon gillar även att bus, vilket irriterar hennes föräldrar väldigt mycket. 
Harper å andra sidan är mer tystlåten, hon sitter gärna på sitt rum och leker med sina dockor.
 Sen var det dags för Aiden att bli tonåring! Han fick genast med Karina ut för att börja övningsköra med honom.
 Chloe har blivit riktigt populär i skolan och bestämmer sig för att bjuda in sina vänner till ett pyjamasparty.
 Som sagt så gillar Chloe även att busa, något som nästan kostade henne att ställa in sitt pyjamasparty den här gången.
 Lördagen kom snabbt till Chloes förtjusning och gästerna kom till deras hus. Dock så hade en av hennes kompisar (minns ej hennes namn) blivit tonåring, till Aidens förtjusning.
 Kvällen blir en succé, alla har jätte kul.
 Och snart så slummrar alla sött...