lisassims.blogg.se

Morris // del 2

Kategori: Morris

Samma dag som parets inflyttning kommer ett par grannar på besök. Molly är en utan dem och hon och Jana klickar på en gång. 
Wes visar däremot inget intresse av att lära känna grannarna, vilket gör Jana väldigt besviken. Ibland önskar hon att hon och Wes var mer lika.
Men även fast Wes inte har ett intresse för att skaffa vänner har Jana verkligen det, och börjar träffa Molly regelbundet. De har väldigt roligt tillsammans, och ju bättre de lär känna varandra ju mer inser dem att dem har väldigt mycket gemensamt.
Wes och Jana har aldrig bott tillsammans förut, och Jana börjar inse att deras relation verkligen har förändrats med flytten. Under universitetstiden var de nykära och hade ingenting emot att spendera all tid tillsammans, men Jana hittar sig själv flera gånger med att vara uttråkad när Wes säger någonting. Kanske deras relation inte är lika bra som hon hade trott?
Men mitt i allt tvivel ställer sig Wes på knä och friar, vilket Jana verkligen inte hade förväntat sig. De hade varit ihop en väldigt kort tid, och hon trivdes bra med att bara vara sambos. Men hon sa ja, för det lär väl förbättra deras relation, eller?
Kommentera inlägget här: