lisassims.blogg.se

Tran - del 2

Kategori: Tran

Kristian flyttar in snart efter att Beth blev gravid och han kommer inte så bra överens med Lucas. Han anklagar honom hela tiden för att han tror att Lucas och Beth har något på gång, vilket de inte har. Lucas gillar att påminna Kristian att om han inte kan lite på Beth, varför ska de då gifta sig? Vilket gör Kristian ännu argare.
På senare tid har Beth och Kristians relation inte varit så bra, Beth tycker att Kristian har förändrats. Han har blivit elakare mot henne, är borta ganska mycket och vägrar att göra något husjobb hemma. När han en dag bjuder hem sin älskare så kommer Beth på dom precis när dom kysser varandra.
Beth antog att något var på gång med Kristian, så hon vart inte chockad, bara hjärtekrossad.
De skriker åt varandra ett tag tills Beth har tagit ett beslut. Det är över mellan dem. Det spelar ingen roll att de väntar barn, hon vet att hon inte vill spendera resten av sitt liv med honom.
Lucas aggresivitet kommer fram och ryter åt Kristian han med. Han och Beth hade blivit riktigt goda vänner och han hatade att se henne sårad. Han var även kär i henne, men det ville han inte erkänna...
Dagarna gick och bråken fortsatte vilket enligt Beth inte var bra för barnet. Så för att lugna ner sig själv gick hon ofta ut på promenader med sin älskade hund Maya.
Lucas lovar att vara där när bebisen kommer, både för henne och lillen.
Kristian flyttar ut efter ett tag och Beth måste erkänna att det känns konstigt att sova ensam i sängen.Som tur är sover Maya gärna med sin matte och fyller tomrummet.
 
Kommentera inlägget här: